Troche liczb by było wiadomo o czym mowa
Polak jedzący wszystko - trawi:
mleko w 13%
ser żółty w 20%
mięso w 20%
fasole w 20 do 35%
chleb w 85%
warzywa ok 90%
orzechy ok 90%
owoce ok 95%
Eskimos trawi:
mięso w 90%
warzywa w 15%
orzechy w 20%
owoce w 5%
Nie wszyscy trawimy pokarm jednakowo
są ludzie w polsce którzy fasole trawią w 95%
ale mięso, mleko i jajka w 5% i dla nich mleko mięso jaja sery sa po prostu trucizną, chorują na alergie i są cherlawi bo nie wiedzą że mają inną konstytucje trawienną niż przeciętny polak.
Małpy mają właśnie taką konstytucje trawienną że
mięso trawią w 5% chyba że są to robale i larwy to przyswajalność się zwiększa.
warzywa w 90%
orzechy i nasiona w 90%
owoce w 95%
Materiał genetyczny ludzi pochodzi od małpy ale częściowo od innych istot które trawiły mięso w 20%
Jedni nazywali ich bogami drudzy anunakami lub kosmitami.
Ich system trawienny był słabo przystosowany do ziemskich warunków.
mięso w 20%
warzywa w 25%
orzechy w 15%
owoce w 30%
połączenie genów stworzyło możliwość jedzenia mięsa u ludzi ale zaznaczyli w biblii że:
«Oto wam daję wszelką roślinę przynoszącą ziarno po całej ziemi i wszelkie drzewo, którego owoc ma w sobie nasienie: dla was będą one pokarmem...>>
Jednak DNA kosmitów zrobiło swoje w organizmach ludzi i ludzie zapragnęli jeść mięso czego nie robili jako homo-erektus.
Natura naprawia obecnie to co się wtedy napsuło i obecnie już 10% polaków posiada konstytucje trawienia tą właściwą choć jeszcze nie wszyscy z nich o tym wiedzą.
A właściwa to taka która była przed pojawieniem się anunaki na ziemi. Żydzi nazywali ich nefilim.
Zagadką jest konstytucja eskimosów ale to raczej etap przystosowania się ewolucyjnego w ciągu tysięcy lat bo mieli do jedzenia tylko mięso gdy nagle ziemia im zamarzła na grenlandii w trakcie przesunięcia biegunów o ileś tam stopni.
Re: człowiek trawi jedzenie - ale numer :)
1
Ostatnio zmieniony 09 lut 2012, 2:20 przez Ja?!, łącznie zmieniany 1 raz.