Marzenie firm farmaceutycznych, wyprodukować coś co wszyscy jedzą.
Wyprodukowali http://propagandainpoland.wordpress.com ... akt-filmy/
ta substancja znajdywała się w powszechnym użyciu przez ponad 20 lat i nadal jest w wielu produktach spożywczych.
Obecnie powoli zastępowana przez inne chemiczne wynalazki imitujące cukier. Ludzie bali się cukru ale słodziki są o wiele groźniejsze.
Jak to możliwe że ludzie dają się urobić manipulantom ?
najpierw wmawiano ludziom że margaryna jest zdrowssza niż masło mimo że to sztuczny produkt
potem wmówiono ludziom że piją słodkie soki nie zawierające cukru i ludzie wierzą że są lepsze mimo że syntetyczne.
DLACZEGO LUDZIE SĄ TAK GŁUPI ???
Re: środek psychotropowy w żywności na masową skale
1
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2012, 22:15 przez Ja?!, łącznie zmieniany 1 raz.