13
autor: asmaani
aha, jeszcze jeden, wloski sposob.
do plaskiej formy do pieczenia wszypujemy sporo bulki tartej.
na warstwe bulki kladziemy rybe, solimy, pieprzymy.
na to lejemy sos pomidorowy, taki juz podgotowany, z bazylia, oregano.
na to znowu sypiemy tarta bulke.
calosc wstawiamy do piekarnika na powiedzmy ok 40 minut, zalezy jakiej wielkosci mamy rybe.
bardzo fajnie smakuje i prawie nie zawiera tluszczu.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2011, 18:26 przez
asmaani, łącznie zmieniany 1 raz.
"Biada ci, o Dhil'ib. Gdyż oczy Go nie widzą; ale serca postrzegają Go dzięki wierze. Jest znany dzięki dowodom wskazującym na Niego. Nie można doświadczyć Go poprzez zmysły. O Dhil'ib. Mój Pan jest bliski wszystkim rzeczom bez dotykania ich." Ali ibn Abu Talib