Re: Zgłoszenia problemów z priv.

62
Nie wiem o co chodzi - wiadomości prywatne działają idealnie o ile nadawca i odbiorca nie przekroczyli limitów - w naszym przypadku 200 wiadomości (in/out).
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2012, 11:24 przez Artur, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam
Artur ♆

Żyjemy w czasach, gdzie wytwory schorowanej wyobraźni mają większe prawo obywatelstwa niż rzetelne myślenie.

63
Artur pisze:To idealny powód aby Ci wlepić ostrzeżenie. Z powodu regularnego traktowania ekipy forum (administratorzy, moderatorzy) jak bandy złośliwych gnomów.
Ależ nie traktuję administracji jako "bandy złośliwych gnomów". Raczej jako:
Artur pisze:Nie wiem o co chodzi
:)

PS
Masz idealny powód aby mi wlepić kolejne ostrzeżenie. ;)
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2012, 20:31 przez Akosy, łącznie zmieniany 2 razy.
.
.
[align=RIGHT][img]http://i1250.photobucket.com/albums/hh5 ... d056bd.gif[/img][/align]

64
Ja bardzo proszę o nie zaśmiecanie mi mojego pw zaproszeniami na fora.
Proszę zamieścić sobie link do forum na ogólnej stronie - jak będę zainteresowana to zaglądnę.

:christ1:
Ostatnio zmieniony 11 mar 2014, 13:57 przez Ampułka, łącznie zmieniany 2 razy.
Jaką mnie Panie Boże stworzyłeś, taką mnie masz.

65
Również bym o to prosił.
Reklamodawcy for różnorakich, macie dział ogłoszeń, w Waszym profilu znajduje się odnośnik - "serwis".
Chyba, że się wstydzicie oficjalne zaprezentować i nadal będziecie praktykować spamowanie skrzynek.
Wtedy zacznę wyciągać konsekwencje.
Ostatnio zmieniony 11 mar 2014, 18:21 przez Abesnai, łącznie zmieniany 2 razy.
Wypowiadaj swoją prawdę jasno i spokojnie, wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych, oni też mają swoją opowieść. Porównując się z innymi, możesz stać się próżny i zgorzkniały, zawsze bowiem znajdziesz lepszych i gorszych od siebie.

69
Stokrotka i Jordan, otrzymujecie ostrzeżenia za spamowanie mailami użytkowników forum.
Kolejny będzie ban z forum.
Ostatnio zmieniony 18 mar 2014, 23:55 przez Abesnai, łącznie zmieniany 2 razy.
Wypowiadaj swoją prawdę jasno i spokojnie, wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych, oni też mają swoją opowieść. Porównując się z innymi, możesz stać się próżny i zgorzkniały, zawsze bowiem znajdziesz lepszych i gorszych od siebie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Porady i problemy techniczne”