Re: Nasze wyobrażenie forumowiczów
31Senioritka56
Ostatnio zmieniony 04 maja 2011, 12:16 przez piaskun57, łącznie zmieniany 1 raz.
Szymon szkoda,dlaczego nie mogę otworzyć linku?(nie pali się na niebiesko-musiałeś coś źle wstawić)Szymon pisze:wow! Senioritka
jestem pod wrażeniem! jakieś 60% zgodności ( kobieca intuicja? ) podobne rysy twarzy, nie cierpię się golić
będe musiał sie Wam zrewanzowac, jak znajde w necie fotkę zbliżoną do moich wyobrażeń Waszych fizys
Piaskun - 100% zgodności -biorąc pod uwage to, jak uwielbiam dobry humor - reszta - 0%
aby Wam troche ułatwić: oto Szymon in the flash
http://photos.nasza-klasa.pl/2309846/2/ ... c2ab0.jpeg
qrcze - nie podałem linku, ale fotkę wkleiłem i dziwne, bo u mnie fota sie wyświetla ( zdjęcie w masce i stroju do paintball )Senioritka56 pisze:Szymon szkoda,dlaczego nie mogę otworzyć linku?(nie pali się na niebiesko-musiałeś coś źle wstawić)
U mnie się nie wyświetlaSzymon pisze:qrcze - nie podałem linku, ale fotkę wkleiłem i dziwne, bo u mnie fota sie wyświetla ( zdjęcie w masce i stroju do paintball )Senioritka56 pisze:Szymon szkoda,dlaczego nie mogę otworzyć linku?(nie pali się na niebiesko-musiałeś coś źle wstawić)
znów jakis feler z serwerem chyba - właśnie próbowałem zmienic avatar i...kicha...dalej poprzedni mi się wyświetlaSenioritka56 pisze:U mnie się nie wyświetla