Re: znak bestii - Apokalipsa św. Jana, - chip RFID?
31Sorki że piszę dziś tak z doskoku bo piękny dzień :lato:
Ostatnio zmieniony 27 lip 2012, 21:28 przez SeJa, łącznie zmieniany 1 raz.
A nie przypadkiem tak było o tych ściętych "ujrzałem dusze ściętych dla świadectwa Jezusa i dla Słowa Bożego" nie określono kiedy ich ścięto. Ale rozum sobie to po swojemu, w to mi graj. Ale na ile mogę nie pozwolę zwodzić Dzieci Boga.KarolGustaw pisze:„nie wzięli sobie... i ich ścieli”
Potencjalnie mozesz wziążć coś ostrego i se go wydłubać, przecierz to ma być tylko pod skurą a nie ze połączone z jakimiś waznymi organamiKarolGustaw pisze:Portfel, telefon, komputer mogę wyrzucić z chipem może być gorzej.
spotkałaś go ?SeJa pisze:Zdradzę Wam że jest na ziemi ktoś kto na czole ma prawdziwą pieczęć Boga żywego, a na prawicy swojej prawdziwą pieczęć wziętą z ręki szatana. Za tym cała potęga piekielna i przed tym cała potęga niebieska. W jego ręku cała władza na ziemi aż dopełnią się dni. W jego ręku wszystkie rządy, z tego i nie tego świata to co jawne i tajemne. I wszystkie żywioły. Ten rządzi z woli Boga Jedynego już od lat.
Mną nie rządzi, więc nie wszystko choć jestem mały.SeJa pisze:Zdradzę Wam że jest na ziemi ktoś kto na czole ma prawdziwą pieczęć Boga żywego, a na prawicy swojej prawdziwą pieczęć wziętą z ręki szatana. Za tym cała potęga piekielna i przed tym cała potęga niebieska. W jego ręku cała władza na ziemi aż dopełnią się dni. W jego ręku wszystkie rządy, z tego i nie tego świata to co jawne i tajemne. I wszystkie żywioły. Ten rządzi z woli Boga Jedynego już od lat.
Więcej nie zdradzie. :muffins: I tak za wiele powiedziałam.Crows pisze:spotkałaś go ?
Jak zdradzisz tą tajemnicę to Ci tez jakąś tajemnicę powiem.SeJa pisze::rotfl1: trudno - powiedzieć bo i za co?
Dobrze zdradzę Ci, "mam zdiagnozowaną schizofrenie paranoidalną" :szept:Conan Barbarzynca pisze:Jak zdradzisz tą tajemnicę to Ci tez jakąś tajemnicę powiem.
Nieżle nieżle, musisz mieć bardzo silny charakter zkoro będąc szurnięta pozostajesz na wolności i nie straciłaś Swojej inteligencji, gratuluje Zkoro niechcesz to oszczędze Ci swoich mrocznych tajemnicSeJa pisze:Dobrze zdradzę Ci, "mam zdiagnozowaną schizofrenie paranoidalną" :szept:Conan Barbarzynca pisze:Jak zdradzisz tą tajemnicę to Ci tez jakąś tajemnicę powiem.
Ale Ty mi proszę swojej nie zdradzaj bo nie chcę Cię publicznie za nią pochwalić.
Nawzajem, tez jesteś fajna kobieta i bez wątpienia stuknięta ale z tą mądrością w odniesieniu do mnie to lekka przesada, mUndrym co jawyrzej się czasem bywa, poco komu siwa broda na stałeSeJa pisze:I nigdy nie inaczej Charakterków też mam że hoho, tylko nad sobą zdało by się jeszcze popracować.
Fajny i mądry z ciebie Człowiek Conan, co by się nie rozklejać już.