lufestre pisze:Fajnie zrobione, choć mało radosne (jakby to sugerował dział), chyba, że lubisz odludzia, samotność (?)
Zastanawiające...
Ogólnie ciekawy pomysł ale miasto wygląda jak po epidemii tudzież użyciu broni biologicznej
Aczkolwiek można to też zinterpretować jako ukazanie samego ducha miasta, architektonicznego szkieletu czekającego na ruch i życie
Chwile samotności rzeczywiście bardzo lubię, chociaż obecność innych mi nie przeszkadza. Jednak w takiej rzeczywistości nie chciałabym żyć. Co do reszty powiedziałaś w zasadzie to co ja też czuję - do momentu innej interpretacji. Bo myślę, że to co powstaje jest wynikiem emocji człowieka. Odwrotnie raczej sobie nie wyobrażam. Ale może się mylę.
Dlaczego w dziale radości - bo mnie radość sprawia, każde trafne ukazanie tego co jest lub może być. A ponieważ na forum jest trochę taki misz masz wątkowy to być może z lenistwa uznałam, że nic się nie stanie jak będzie to tutaj.
A poza tym każdy z nas ma inne odczucia - i każdy inaczej może odebrać taką wizję - może nawet radośnie.
Moja znajomość ludzi podpowiada mi że to możliwe.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2010, 9:22 przez
Lynx, łącznie zmieniany 2 razy.
Czy myślisz, że możesz, czy myślisz, że nie możesz w obu przypadkach masz rację.(Henry Ford)