87
autor: asmaani
Ja kobieta musi myslec o dzieciach, o przyszlosci. prawda jest brutalna, ale przyslowiowy golodupiec to nie jest ktos kto bedzie w stanie pomoc kobiecie kiedy bedzie zupelnie bezbronna- w ostatnich miesiacach ciazy i w pologu.
jesli juz mnie cos denerwuje u facetow to wlasnie takie glupie gadanie, ze kobiety to materialistki.
powiem tak- jesli mezczyzna jest wartosciowym czlowiekiem, to zdobedzie swoja wymarzona partnerke.
jesli nie jest, bedzie mial trudnosci. a juz zenujace jest to kiedy jakis za przeproszeniem lamus, ktory np nie potrafi dobrze traktowac kobiet, jest chamski, spoznialski, skapy, niedomyty itp, lista problemow moze byc dluga, sam w sobie nie widzi zadnych wad, tylko z uporem maniaka powtarza ze kobiety go nie chca bo jest biedny.
Ostatnio zmieniony 03 lut 2011, 9:40 przez
asmaani, łącznie zmieniany 1 raz.
"Biada ci, o Dhil'ib. Gdyż oczy Go nie widzą; ale serca postrzegają Go dzięki wierze. Jest znany dzięki dowodom wskazującym na Niego. Nie można doświadczyć Go poprzez zmysły. O Dhil'ib. Mój Pan jest bliski wszystkim rzeczom bez dotykania ich." Ali ibn Abu Talib